Miért ennyi – az árainkról

Az árakkal, díjakkal kapcsolatban minden esetben, alkalommal felmerül, miért annyi, amennyi. Ez különösen akkor jelentkezik élesen, mikor igen eltérő árakkal találkozunk hasonló szolgáltatások esetén. Szolgáltatásaink pontosan abba a körbe tartoznak, melyben igen eltérő díjakat számítanak fel, ajánlanak az ügyfelek részére.

Azonban minden esetben érdemes egy ajánlat tartalmát, a szolgáltatás terjedelmét (mire terjed ki) és minőségét (referenciák) is megvizsgálni. Mindez csupán abban segít, hogy kialakíthassunk egy képet magunknak, mely jó esetben találkozik elvárásainkkal. De valós információnk az elvárt igényeink és az elvégzett munka összhangját csak akkor tudjuk megmutatni, ha már megbízást adtunk az általunk választott szolgáltatónak. Ugyanis itt is működik a „lakva ismerhető meg” mondás.

Nagyon fontos, hogy mi is, mint vállalkozás, ugyanúgy fizetünk adót, járulékot munkabért, mint bármely más vállalkozás. Sőt, részünkről folyamatos továbbképzésre van szükség a folyamatosan változó jogszabályi környezet következtében, de még a jogszabályok által előírt kötelező éves képzések teljesítése miatt is. Ezek azonban természetesen nem öncélúak, hanem minden esetben segítik ügyfeleink felé nyújtott szolgáltatásaink folyamatos magas színvonalát is.

Nem is beszélve arról, hogy szolgáltatásainkhoz komoly infrastruktúrát kell üzemeltetni, mely a folyamatos változások következtében folyamatosan igényli az alkalmazott szoftverek és eszközök naprakész állapotát. Hiszen nem engedhetjük meg magunknak, hogy ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásainkban bármiféle probléma felmerüljön, munkánkat akadályozza.

Mindezen költségeket tartalmazzák áraink, díjaink, melyeket ajánlatainkban jövőbeli ügyfeleink felé ajánlunk vagy meglevő ügyfeleink felé felszámítunk. Ezen költségeken túl díjaink minden esetben tükrözik tapasztalatainkat, megszerzett tudásunkat és szakértelmünket, melyet évek sora alatt szereztünk meg, halmoztunk fel, illetve folyamatosan gyarapítunk. Mindez sok pénzt, tanulást és rengeteg munkát igényelt és igényel ma is tőlünk, melyre jövőbeni szolgáltatásaink befektetéseként tekintünk.

Egy szóval, áraink minden esetben azt a minőséget tükrözik, mely meghatározza szolgáltatásaink színvonalát. Kérjük mindezt vegye figyelembe, mikor a kapott ajánlatok alapján dönt.